1000mods + RoadkillSoda

Cand

24/03/2017 - 25/03/2017
9:00 pm - 1:00 am

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

Loading Map....

RkS prezinta:
1000mods si RoadkillSoda in concert la clubul Fabrica, pe data de 24.03. 2017. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului material discografic al trupei 1000mods, Repeated exposure to… lansat la finalul lui 2016.

1000mods este o trupa de psychedelic/ heavy rock din Chiliomodi, Grecia. Trupa a luat nastere in 2006, avand la activ peste 200 de concerte, impartind scena cu alti artisti precum The Black Keys, Graveyard, Brant Bjork, Colour Haze, The Atomic Bitchwax, Karma to Burn si multi altii. Greci sunt mari iubitori de echipament vintage, sunet analog dens si greoi si prestatii live de o energie remarcanta.

In Octombrie 2010, Billy Anderson (vezi Neurosis, Swans, Sleep, etc.) a vizitat Grecia pentru a le produce albumul de debut, in timp de Malleus Rock Art Lab s-a ocupat de artwork. Asa s-a nascut Super Van Vacation, promovat prin peste 40 de concerte in 15 tari, la festivaluri ca Desertfest, Up in Smoke 3, Rockwave si Lake on Fire.

Dupa alte 2 turnee europene, trupa s-a apucat din nou de treaba. Experientele lor au creat cale pentru al doilea material discografic, Vultures, lansat in 2014. Albumul a fost precedat iar de multe drumetii, turnee europene si un turneu alaturi de The Atomic Bitchwax in 2015.

Discografie

Blank Reality (2007 self-released) – EP, CD
Liquid Sleep (2009 Sui sound /CTS) – EP, 7’’
1000mods Vs Wight (2010 FAT & HOLY) – Split Tape
Super Van Vacation (2011 Kozmik Artifactz / CTS) – 2LP, CD,
(2LP reissue 2013 CTS)
Valley Of Sand (2012 The Lab recs ) – EP, 12’’
Vultures (2014 The Lab recs) – LP, CD
Repeated exposure to… Album, 2016
____________
RoadkillSoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton si are deja patru albume la activ.

Trupa a concertat in cadrul a numeroase evenimente, printre care, Rockstadt Extreme Fest (2013, 2014, 2015) sau Shine Festival (2015), Fuzztastic Planet Festival din Grecia (2014) si ca opening act pentru Billy Idol (2014), Slash & Myles Kennedy (2015) sau Nick Oliveri (2015).

Discografie

2011 – A fucked up trip gone bad – Tape
2013 – Oven Sun – CD , Tape
2014 – Yo No Hablo Ingles (Universal Music) – 2xVinyl, 2xCD
2016 – Cleopatra records best stoner bands – 6 CDs box set
2016 – Space Echo & Time – Vinyl

Bilete disponibile prin