Vița de Vie – lansare single și videoclip / Fratelli

Cand

23/03/2018 - 24/03/2018
7:00 pm - 1:30 am

Unde

Fratelli Studios
Str. Glodeni 1-3
Bucuresti

Loading Map....

Vineri, 23.03.2018. 7PM
Fratelli Social Events, Str. Glodeni, nr. 1-3, București

Bilete sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro și au următoarele valori: 50 de lei pana pe 23 februarie // 60 de lei pana pe 15 martie // 70 de lei până pe 23 martie și la locatie, în limita disponibilității.

www.iabilet.ro/bilete-vita-de-vie-lansare-single-si-videoclip-32209/
……………………..……………..
Vița de Vie lanseză un nou single și videoclip extras de pe partea a doua a albumului ȘASE/ ȘASE, ȘASE(-).

Pentru ȘASE (-) Vița de Vie și-a propus ca fiecare din cele 6 piese care va compune albumul să aibă și un suport video iar rezultatele vor fi pe măsura. Au păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă au simțit nevoia să aducă ceva în plus.

Pe 23 martie, Fratelli va fi gazda evenimentului de lansare al single-ului și videoclipului cu numărul trei extras de pe albumul ce se va lansa în curând.

Despre Vița de Vie putem să vă povestim multe: că fac muzică de peste 20 de ani, că au lansat 9 albume, dar poate ce-i mai important e că au crescut împreună cu fanii lor și au avut grijăunii de ceilalti. Pentru ei au încercat să țină mereu ștacheta ridicată, iar asta i-a adus în locul pe care îl ocupă azi.

Continuarea tradiției sprijinirii trupelor din noul val a devenit o obligativitate morală pe care noi ne-o asumam, drept pentru care opening acturile acestui spectacol vor fi realizate de Flesh Rodeo, Tourette Roulette, Fried Friend

Bilete disponibile prin

Spread the wordShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+