Cap de Craniu

Cap de Craniu este un proiect Death Metal/ Grindcore din București, pornit în 2007 odată cu lansarea materialului de debut – “First EP for a Surgery”, ce a a definit scena românească de grindcore. Proiectul a fost pornit de Călin Răduță (chitară) și Costin Chioreanu (chitară-bas), carora li s-au alăturat Răzvan Răduță (tobe) și Dragoș Drunea (voce) și Radu Ionascu (chitară).

În 2012, ramași singuri în trupă, Călin și Răzvan Răduță împreună cu Metalfan Records Division au reușit să producă albumul “I’ll Kill If I Live”, urmând apoi venirea în trupă a trei noi membri: Nicolae Paul (chitară-bas) și nu unul, ci doi vocaliști – Mihai Ionescu și Vicențiu “Averac” Busuioc.

La finele anului 2013, Cap de Craniu împreună cu trupa Breathelast au lansat al treilea material discografic, un proiect DIY mult așteptat – EP-ul “Split it Out”. Având un sound complex și brutal și fiind una dintre cele mai energice prezențe din scena underground, trupa Cap de Craniu a fost primită cu entuziasm de public și au împărțit scena cu nume precum Suffocation, Rotting Christ sau Parkway Drive, Suicide Silence.

Răzvan Răduță (tobe) a fost înlocuit de Teo Zingher Popp iar Vincețiu “Averac” Busuioc nu mai face parte din acest proiect muzical.

În 2016, Cap de Craniu, însemnă Calin Raduță (chitară), Teo Zingher Popp (tobe), Mihai Ionescu (voce), Paul Nicolae (bass), Andrei Spătaru “Oase” (chitară).

 

https://capdecraniu.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial/info

https://www.youtube.com/user/capdecraniuofficial

 

Unde ii puteti vedea

Nu sunt evenimente
Spread the wordShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+