H8

Pionieri ai hardcore-ului în România, H8 a luat ființă în Ploiești în anul 1995, a susținut până în prezent numeroase concerte în țară și în străinatate, având colaborări cu diverși artiști din underground-ul autohton.

De-a lungul anilor, a împărțit scena cu numeroase alte nume ale genului precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Slayer și Suicide Silence. În anul 2006, H8 a lansat albumul “Nimic nou”, urmat trei ani mai tarziu de materialul “Printre voi”, ambele primite extrem de bine atât de fani cât și de critici.

În februarie 2016, au lansat al treilea material discografic, intitulat “Gri”. Noul disc, ce conține 14 melodii, a fost înregistrat în Studioul 148 de către Marius Costache și marchează începutul colaborării cu Universal Music România / U Rock.

Evenimentul de lansare a acestui material a fost un adevărat show, complet și complex din toate punctele de vedere. În seara evenimentului de lansare s-a reunit o comunitate puternică și unită, energică și dornică să-și strige “of-urile” la unison cu pionierii hardcore-ului românesc, în cel mai artistic mod posibil. S-a creat un etalon în ceea ce privește organizarea concertelor hardcore din România. Lansarea a fost un adevărat manifest la adresa problemelor societății, reunind 400 de persoane care împărtășesc aceleași valori.

Deasemenea, trupa a lansat în format digital albumele anterioare, “Nimic nou” (2006) și “Printre voi” (2009), albume care pot fi descărcate sau ascultate la linkurile de mai jos:

 

https://UMRDD.lnk.to/H8-NimicNou

https://UMRDD.lnk.to/H8-PrintreVoi

https://www.facebook.com/HASOPTROMANIA

https://www.youtube.com/user/h8official

 

Unde ii puteti vedea

Nu sunt evenimente
Spread the wordShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+