Implant Pentru Refuz

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 7 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec, reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Anul 2015 a adus lansarea albumului “Cartography”, urmată de un turneu național de promovare și lansarea videoclipului “Nori de gând”.

2016 vine cu un nou videoclip pentru piesa “Seven Shades”, extrasă de pe albumul “Cartography”.

Opening acts: Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock.

Discografie:

“Implant pentru refuz” – 1996, East&Art

“Permis postsinucidere” – 1997, Rocka Rolla

“Culori” – 1999 Rocka Rolla

“Oameni fără feţe” – 2001, MediaPro Music

“Monolith” – 2007, Monolith

“Otheroot” – 2009, Firefield Records

Cel mai recent material a fost lansat în iarna lui 2016,  ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).

Componența:

Octavian “Vita” Horvath – voce;

Valentin “Freaky”Popescu – chitară;

Răzvan “Meshu” Nicov – chitară;

Czifrak “Pista” Stefan – bas;

Alexandru Hera – tobe

 

http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz

http://www.implantpentrurefuz.com

 

 

Unde ii puteti vedea

Nu sunt evenimente
Spread the wordShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+