Tourette Roulette

Tourette Roulette înseamnă:

Mihai Marin – bas (Les Elephants Bizzares/Hotel Fetish/The MOOod),

Bogdan Alexandrescu – tobe (Chester/Dekadens/Les Elephants Bizzares),

Narcis Axinte – voce (Harlequin_Jack/We Singing Colors/Jurjak) și

Dan Minel Stoica – chitară și clape(Stema/Jurjak/NoruNegru).

Trupa s-a format în vara anului 2014 și a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.

În 2015 au lansat 2 piese: „Guillotine” (https://youtu.be/xZQNwTWpExY) cu lyric video, „eX” (https://youtu.be/gyyy4NKQvws).

Pe 29 februarie 2016 au lansat si primul videoclip oficial la piesa “Fight Fire” (https://youtu.be/7clF6G_R6tk).

Single-ul “Stars” (https://youtu.be/O4vQM-GKVRA) a fost lansat in mai 2016 si este promovat pe radio (Guerrilla, Radio 7, Radio Trib, TANANANA) de asemenea, este difuzat pe Music Channel Romania si HIT Music Channel. Cateva luni mai tarziu, a urmat randul piesei “Somebody Stop Me!” (https://youtu.be/DhKdd2J27PA)

In martie 2017, trupa lanseaza “Games” (https://youtu.be/4LUGsIR14us) cu sustinerea site-ului Vice Romania si se bucura de succes, fiind promovata pe toate platformele online, radio si TV de specialitate.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Trupa a sustinut concerte prin Bucuresti in cluburile Club Control, Expirat, Fabrica etc, cat si in cadrul Festivalurilor precum: Street Delivery, Alt-Fest, Darkside Nights, Focus Festival, Funk Rock Hotel, GreenSounds Festival, unde a fost primita foarte bine de public cat si de presa online. Tourette Roulette este si una din trupele finaliste din cadrul concursului Sziget Talent. De asemenea, Tourette Roulette au aparut la emisiuni precum: ApropoTV, Alternative Nation cu Hefe, Grolsch Opening Act, Grolsch Residence si Balcony TV Bucharest.

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette lanseaza albumul de debut intitulat T!T$ (https://tourette-roulette.lnk.to/tits), precedat de videoclipul pentru piesa DISCO GIGI (https://youtu.be/DzGRqjNen5o). Albumul este disponibil pe toate platformele digitale precum Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play, iTunes etc. si ii are ca invitati pe Mihai Andrei (Breathelast.), Kent Archie (The Bridge Committee), Gorgon (Macanache & The Putreds). De asemenea, Adrian Despot semneaza productia piesei Guillotine.

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/touretterouletteband

http://www.youtube.com/c/touretteroulette

https://www.instagram.com/touretteroulette

https://soundcloud.com/tourette-roulette

 

Unde ii puteti vedea

Nu sunt evenimente