Vita de Vie

Având nouă materiale discografice la activ, Vița de Vie au devenit în peste 22 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România.

În 1999 Vița de Vie dă marea lovitura pe piața muzicală românească odată cu lansarea albumului „Fenomental” și a videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”, iar în 2000 este lansat videoclipul „Vino la mine”, când Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo.

Albumul „Exxtra” este lansat în 2001, alături de videoclipurile „Sunetul mai tare” și „Liber”, cuprinzând colaborări cu Șuie Paparude, Paraziții, Ganja și K-Gula.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Un an mai tarziu, “Exxtra” primește premiul UPFR pentru «Cel mai bun album alternativ», sunt lansate albumul „Doi” și videoclipul „Visare”, iar în 2003 apar videoclipurile „Varza” și „Totata”. După albumele “Egon”, “Fenomental” și “Fethish”, Vița de Vie lansează “Acustic”, un material ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova. In 2014, Vita de Vie a sarbatorit alaturi de fani implinirea a cincisprezece ani de la lansarea celui mai bine vandut album – “Fenomental” – printr-un turneu national ce s-a incheiat in octombrie cu un concert de proportii sustinut la Arenele Romane, la care au participat peste 3000 de oameni.

Anul 2016 a fost pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare. După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa a menținut, în continuare, starea de sărbătoare la cote înalte: pe 29 octombrie, a lansat prima parte a albumului ȘASE, Șase(+) printr-un spectacol impresionant la Arenele Romane.

https://www.facebook.com/vitadevie

http://www.youtube.com/vitadevieofficial

Unde ii puteti vedea

Nu sunt evenimente