Relative

Relative e trupa clujeana de rap metal / hardcore punk, care si-a inceput activitatea sustinand concerte la inceputul anului 2009. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistilor si a instrumentistilor, precum si a chitaristul care compune instrumentalul, Looch Lars.

Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, isi propun sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracacioase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis-à-vis de sistem.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Fiind constienti de micile vicii ale ascultatorilor, trupa Relative nu promoveaza consumul de substante, nici unul dintre versuri nu contine un astfel de mesaj.
Evoluand in stil fast-food Relative a reusit sa sustina concerte pe meleagurile natale si internationale , Relative se bucura de astfel de feedback-uri pozitive, fiind deschisa in acelasi timp chiar si posibilelor critici, considerandu-le o sursa de dezvoltare.

Membrii trupei:Looch Lars – Guitar /JKalienlady- Drums /Zeeknu – Bass /Cazzo Rabanne -Vocals /Willy Gonzales Vocals /

https://www.facebook.com/relativeband/

https://www.youtube.com/watch?v=otnMLclL-34&list=PLNPrNUlx3XY69CV-wm7URu7J34sb8-mA9

 

campurile marcate cu * sunt obligatorii

Unde ii puteti vedea

Nu sunt evenimente